Monthly Archives : October 2014

Welcome!

Hello, salam perkenalan kepada semua. Ok, untuk post pertama ni saya just nak bagi “Greeting Wish” lah kepada semua orang ramai dan bakal-bakal pelawat ke web saya ni. Anda boleh usha-usha lah setiap content kat sini yer. Ada tentang macam mana nak belajar main gitar, nak cari chord gitar dan video lesson pasal muzik. Yang minat dan nak tahu tentang photography dan videography pulak, boleh lah visit port folio saya. Yang nak kawin tu, cepat-cepat buat booking. Booking terus, jangan tunggu lama-lama nanti di ambil orang.. haha.. Tentang motion graphic pulak, akan diupdate nanti. Jadi kalau nak tahu, terus lah jenguk-jenguk web ni dari semasa ke semasa..

Macam mana nak terus update tentang entry dalam web ni? Haaaa, saya jugak ada facebook page. So, yang belum “LIKE” tu cepat “LIKE” sekarang yer.. Sekarang k..! haha.. Selalunya saya lebih banyak update melalui personal facebook saya jugak, so bleh “ADD” my personal facebook jugak yer..

Website ni sebenarnya dihasilkan lebih kepada untuk sharing. Means saya share ape yang saya buat dan yang saya tahu. Walaupun saya menyediakan service secara professional, tetapi tidak brmakna semua kene serius. So, jangan strict sgt, just chill and enjoy k. Yang mahukan sebarang service yang saya sediakan tu, boleh lah jugak direct contact saya. No phone pun dah ada kan, jadi jangan malu-malu nak call or message or wassap.. Free je kan.. haha..